HI HA GENT QUE NO S'HO MEREIX

Hi ha un curs de adreçat a dones amb potencial anomenat JO DIRECTIVA que esta orientat a donar eines a les dones per millorar les seves capacitats directives. Aquest curs esta subvencionat pel departament de Treball de la Generalitat i per tant la major part del cost esta suportat per diner públic. Les places son reduïdes i s’atorguen segons una puntuació que s’obté a través de tota una sèrie de factors de currículum, feines on s’ha estat, responsabilitats professionals desenvolupades, idiomes coneguts...

La Ordre TRE/543/2009 que modifica la Ordre TRE/309/2009 per la qual s’estableixen les bases reguladores dels ajuts del Programa Jo Directiva diu:

“Es poden beneficiar d’aquest ajut les dones que ocupen càrrecs de comandament intermedis o llocs predirectius que tinguin el seu lloc de treball ubicat a Catalunya en empreses, organismes o institucions del sector privat o públic i que puguin optar a l’exercici de càrrecs directius o de més responsabilitat en les seves respectives organitzacions. També es poden beneficiar d’aquest ajut les dones inscrites com a demandants d’ocupació en el moment de presentar la sol•licitud i que, com a màxim tres mesos enrere des de la data d’extinció del contracte laboral, ocupaven un càrrec de comandament o predirectiu”

Doncs be, Aquest programa de formació s’està portant a terme a Tarragona. Una de les persones que hi assisteixen es una Regidora de l’Ajuntament de Reus del partit de ERC (No cal que doni el seu nom). Doncs aquesta senyora que d’entrada no tinc per que dubtar que es mereix haver estat escollida per rebre els ajuts i assistir al programa formatiu, assisteix al 30% de les classes. Arriba al matí i molts dies, a mig matí ja marxa. D’altres vegades al matí assisteix a les classes i a la tarda ja no.
Com es pot ser tant impresentable!!!. Com es pot ocupar una plaça a un Master amb places reduïdes i concedides entre molts candidats, per no assistir a les classes?. Com pot tenir la poca vergonya de prendre la plaça a una altre noia que segur que en trauria un gran profit si ja sabia que la majoria de les classes no hi podria assistir?.

Crec que això demostra la qualitat de molts dels càrrecs politics d’aquest país. Vosaltres mateixos.

següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: