AVINGUDA DIAGONAL. LA OPINIO DELS ALTRES CATALANS NO COMPTA?



Aquests dies s’està fent la consulta als ciutadans de Barcelona per que votin quina de les solucions proposades de reforma de l’Avinguda Diagonal volen o si volen deixar-la com esta.
Molts dels ciutadans que vivim en territoris situats al sud de la ciutat Comptal ens veiem obligats per feina a venir tot sovint a la ciutat i utilitzem la Diagonal per entrar a la Ciutat. Aquesta arteria principal de la ciutat que absorbeix tant de flux de vehicles que entra a la ciutat no es pot tractar com una via exclusivament urbana. Es un carrer que comunica el transit provinent del sud amb la ciutat i que per tant es utilitzada per milers de ciutadans que no viuen a la ciutat però que l’utilitzen diàriament. Amb aquests condicionants crec que també tenim dret a manifestar la nostra opinió de com volem entrar per la Diagonal.
Entenc que els veïns vulguin un vial mes agradable i que s’hi facin millores, però caldria considerar que el transit d’entrada de vehicles a la ciutat serà el mateix i si redueixen els carrils de circulació, les cues i embussos seran monumentals i la situació de la via no millorarà, al contrari l’equilibri de tots els que han de compartir l’espai anirà a pitjor. No hi cap tot el que s’hi vol posar. Ni hi caben tots els serveis de mobilitat que s’hi plantegen i que al mateix temps sigui una avinguda agradable per passejar-hi i gaudir-ne.

La meva opinió es que ha de quedar com està ja que la resta d’opcions suposen una elevada despesa de diner públic que no esta justificada en les èpoques que vivim, unes molèsties llargues i insuportables a tots els usuaris, veïns i comerciants. Els producte final no satisfarà a tothom, per tant deixem les coses com estan.
Barcelona no es la capital de Catalunya?, no som tots ciutadans de Catalunya?, doncs que ens deixin opinar.


següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: