Ja tenim un nou local d’oci

Finalment ja s’ha inaugurat la nova sala polivalent NOOVO. ja podem gaudir d’aquesta sala llargament anunciada. Ahir dimecres es va fer la presentació oficial mitjançant invitacions. La meva concretament va arribar via e-correu. Fet que hem sembla un bon símptoma de que es pensa fer servir àmpliament les noves tecnologies per publicitar les activitats.
El local estava ple de convidats amb molta curiositat per veure el nou espai. El DJ convidat per donar ambient a l’acte va ser Miqui Puig.

La sala disposa d’una superfície total de 1000 m2 dividida en dos plantes diferenciades. La planta inferior es la destinada a concerts, DJ i sala de ball. La planta superior es la mes tranquil·la i adreçat mes a pub per parlar i sentir música. Aquesta planta es mes petita i te una paret de vidre on es veu la pista de la sala inferior. La façana que dona al carrer es de vidre. Els propietaris no es tanquen portes a fer-hi qualsevol mena d’acte i es pot llogar la sala per actes empresarials, sopars privats amb festa posterior i actes de divers caire.

Inicialment esta previst que obrin els dijous i divendres i cap de setmana.

Els desitjo llarga vida dins de l’oci nocturn de la ciutat i molts èxits. Espero que facin una aposta potent per portar noms amb prestigi del panorama musical alternatiu i Dj consagrats per fer-hi actuacions. La ciutat necessita un local referent que faci de pol d’atracció i provoqui que la gent tingui un altre motiu per visitar-nos.

següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: