YES WE CAN


Aquesta matinada finalment s’ha acabat el culebrot de les eleccions presidencials americanes. Estic content per que ha guanyat Barak Obama i estic mes content per poder tancar una pàgina de la història. Estic content per deixar de banda d’una vegada la pregunta que s’ha sentit molt i molt aquests dies. Esta preparat EEUU per donar la presidència a un negre?. Aquesta pregunta queda ja enterrada per sempre i de rebot l’altre que hi va de bracet. Si, una dona també pot ser presidenta del EEUU!!!!

El poble americà ha demostrat que esta preparat per poder donar el comandament del país a algú de raça negra, algú que indiferentment de si es negre o dona, els ha donat esperança per que el canvi es faci realitat. Han dipositat la confiança en algú que ha fet una campanya magnifica i que te un magnetisme indiscutible. Te una capacitat de comunicar espectacular i una capacitat de atreure amb les seves paraules demolidora.

Ara cal veure si el “Yes We Can” es fa realitat. Crec que a partir d’ara hi haurà molts desencantats amb ell, ja que un President no pot arreglar l’economia del país ni en poc temps ni amb molt. L’economia s’arregla per si sola quan ella vulgui. Si que crec que pot abordar grans canvis al seu país i afrontar els grans reptes que te pel davant.

Des d’aquest humil blog li dono la meva enhorabona a tots els ciutadans americans per la seva valentia i al Sr Obama, i l’encoratjo a afrontar les grans decisions que li esperen. Te l’avantatge que pitjor que el Sr Bush no ho pot fer, que ja es una gran cosa.

Congratulations Barak Obama!!! I hope will be a great president of the USA.

següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: