Domini punt bcn


He llegit en diversos mitjans que l’Ajuntament de Barcelona esta decidit a demanar el domini punt bcn. El fet de disposar del domini punt bcn suposa un cost de 143.000 € d’entrada que cal sumar-hi 38.500 € en concepte de despeses segons publica Vilaweb el dia 5/8/2008. Aquesta valoració inicial de ben segur que quedarà molt per sota del cost final real.

Com sempre es tornen a demostrar les dos Catalunyes. La Catalunya territori i la Catalunya que hi ha dins les fronteres de la capital catalana. Com sempre ells a la seva!.
No tenim ja un domini punt cat on podem registrar les webs els catalans que tenim sentiment de país i sensibilitat per l’orgull de la nostra terra?. Crec que l’Ajuntament de Barcelona es un ens que governa la ciutat i que pertany a Catalunya. A vegades la sensació es que m’equivoco i que Barcelona li agradaria ser independent.

En èpoques de crisis, en la que els ingressos dels ajuntaments han baixat considerablement i Barcelona no es una excepció, no es el millor moment de fer despeses estúpides i inútils com la que suposa el domini punt bcn. Si no tinguéssim un domini punt cat seria encara comprensible. El que haurien de fer es apostar pel domini punt cat i deixar-se de romanços i d’actituds centralistes que molesten a la resta del territori. Si Barcelona vol anar per lliure que ho expressin obertament i la resta del territori ja ens espavilarem per un altre camí.

següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: