FINANÇAMENT, ÉS BO O ÉS DOLENT?


La setmana passada es va tancar el capítol del culebrot que ens ha tingut entretinguts durant mes d’un any a tots els ciutadans d’aquest país. Ara es fan les valoracions per part de tothom. Les tertúlies radiofòniques en parlen contínuament, tots els personatges referent d’aquest país donen el seu parer del pacte tancat pel Tripartit.

He escoltat molts anàlisis i valoracions de l’acord i encara no ser si és bo o és dolent, Si les xifres donades son reals o fictícies. Si aquestes estan escrites o no apareixen per enlloc. He arribat a sentir en una radio les valoracions de dues dones que es dediquen al ensenyament en temes econòmics i expertes en tresoreries governamentals (teòricament sense cap carnet de partit i neutrals) que una deia que era bo i un gran pas endavant i l’altra que era dolent i un acord nefast. En que quedem!!!! No hi ha ningú que pugui organitzar una taula d’anàlisi amb gent realment neutral que ens aporti llum als ciutadans i ens doni uns arguments raonables i entenedors per poder saber si és o no és un bon acord de finançament?
Estic fart ja de sentir que per uns és un boníssim acord i per als altres un acord nefast. Una cosa m’ha quedat clara, que incompleix l’Estatut, és la única conclusió que crec que es certa. Ja es ben trist que els ciutadans no podem disposar d’una informació prou neta i transparent per valorar si es bo o no, ja que tots els anàlisis que he sentit son contradictoris segons si portes el filtre del tripartit, convergent i ja no diguem pepero.


següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: