EL CICLISME EN AQUEST PAÍS.


El mes de juliol te sempre un espectacle als migdies, el Tour de France. Aquesta cursa que mou tots els mitjans de comunicació i que als últims anys sempre te protagonista espanyol. Hem sembla perfecte que se’n parli i que a tots els informatius esportiu es donin diàriament els resultats.
Aquest cap de setmana passat s’ha fet a Barcelona el campionat estatal de BTT a Montjuic. Una competició prou important per que els mitjans se’n fessin reso i al menys aparegués una ressenya a la secció d’esports dels informatius. La TV3, no ha dit ni una sola paraula d’aquest certamen celebrat a Barcelona i amb protagonistes Catalans (Hermida campió estatal Élite, Marga Fullana campiona estatal Élite, entre d’altres pòdiums a diferents categories). Crec que els aficionats al BTT, que ens som molts, tenim dret a que els referents estatals i mundials catalans tinguin el protagonisme que es mereixen a la informació esportiva d’aquest país. Quina pena de periodisme informatiu que tenim!!!.
No hi ha excusa possible ja que la competició es celebrava a Barcelona i molts dels esportistes eren catalans. Que mes ha de tenir una activitat esportiva per que se’n parli als noticiaris de la TV3? Si a un esport no hi ha calers i patrocinadors darrera, no existeix.


següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: