METGES I ASPIRANTS


Aquest passat dia 24 de gener es va celebrar l’examen de MIR per accedir a les places de metges d’aquest país. 12.000 aspirants es van presentar a fer l’examen per 6.000 places de metge.

Ja fa temps que hi ha molts problemes per cobrir les necessitat de metges d’aquest país i hi ha moltes ciutats amb manca de metges per donar el servei com cal. Fins i tot es van a buscar metges a països estrangers per cobrir les necessitats. Com es possible que sols hi hagin 6.000 places quan es presenten 12.000 aspirants?. Tots ells han de tenir la carrera de medicina cursada i aprovada per poder fer l’examen de MIR. Aquest fet ja acredita uns coneixements grans sobre medicina per poder exercir. Com es que no ho poden fer?
Es comprensible que, tal i com es fa, l’elecció dels hospitals i especialitats es facin per nota, però no ho és el fet de que no puguin fer-ho molts que queden per sobre del tall i que segur que molts d’ells es conformarien amb exercir de metge de família a qualsevol dels pobles d’aquest país que no tenen metge o el comparteixen amb altres pobles propers.


següent post↓ - siguiente post↓ - next post↓ - prochain post↓ - nächsten post↓

0 comentarios: